Over ons

"Vuurtorens rennen niet rond op zoek naar boten die gered moeten worden,
ze dienen enkel als baken voor meerdere richtingen en bieden houvast"

Dat is wat wij bieden. We denken mee, geven advies en ondersteunen waar nodig.

Visie

Het Zicht Loopbaanadvies & Mobiliteit ziet een loopbaan als een schip met een haven als eindpunt. Waar deze zich bevindt en wat de koers zal zijn wordt mede door de zee bepaalt. Havens als einddoel kunnen wijzigen en koersen worden vaak bijgesteld.

Voor de loopbaan kan een baken ook prettig zijn. Zo blijft er overzicht en beweging. Dit voorkomt dat men onnodig voor anker hoeft te gaan of zelfs op drift raakt. Door binnen en buiten de vastgestelde koersen te denken brengen we op een creatieve wijze verschillende (tussen)havens in beeld waar iemand kan aanmeren. Een plek om op adem te komen en te bedenken wat de volgende stap zal zijn, maar ook wat de uiteindelijke bestemming wordt.

Deze worden bereikt door de inzet van diverse instrumenten en/of trajecten en geven waardevolle ankers voor nu maar ook voor later. De geleerde en opgedane kennis neemt iemand tenslotte mee en is ook later weer van toepassing.

We wensen iedereen een behouden vaart.

Deze kunnen zijn:

Missie

Voor u als organisatie

Het Zicht Loopbaanadvies & Mobiliteit biedt ondersteuning aan u als organisatie, wanneer u richting wilt geven aan medewerkers die meedeinen op de golven van hun loopbaan. Als loopbaanprofessional houden we overzicht en brengen we op een creatieve manier mogelijkheden voor u aan de oppervlakte. Organisaties geven graag op een waardevolle manier inhoud aan het werkgeverschap, waarbij vanuit zorg voor deze medewerkers kansen en mogelijkheden gecreëerd en doelen behaald worden. Het Zicht Loopbaanadvies & Mobiliteit is graag het baken in dit bewustwordingsproces voor u en uw medewerkers.

Wij zetten ons in om de doelstelling van u en de mogelijkheden van uw medewerkers als stip aan de horizon te plaatsen, zodat het schip in beweging blijft. Wij zijn divers in onze aanpak, zodat medewerkers mee kunnen bewegen met de golven en de invloed van deze tot een minimum kunnen beperken. U biedt zo uw medewerker de mogelijkheid sturing te geven aan rustig vaarwater, zodat de steven op weg naar resultaat kan koersen.

Missie

Voor jou als medewerker

We hebben de overtuiging dat jij als medewerker recht hebt op de inzet, groei en ontwikkeling van je talenten. Echter wordt deze mogelijkheid niet altijd geboden. Wanneer je de mogelijkheid wel hebt, maar je gevoelsmatig rondtolt op een zee met woeste golven, wil je graag ondersteuning. Op deze momenten geven wij je overzicht, houvast en rust. Vanuit onze verbinding zullen wij een baken zijn en ondersteunen je met het maken van jouw keuzes.

We brengen je op een toegankelijke en creatieve manier in beweging, zodat je herkenbare vuurtorens kunt plaatsen die voor jouw verdere ontwikkeling belangrijk zijn. De weg naar deze vuurtorens kunnen via verschillende koersen bevaren worden. Het Zicht Loopbaanadvies & Mobiliteit biedt overzicht, zodat jij duidelijkheid krijgt over de beste koers voor jou.