Arbeidsmarktoriëntatie- en ontwikkeltraject (basis, intensief)

De loopbaan of werkplek krijgt een andere route

Wanneer er wijzigingen plaatsvinden op de werkvloer, of een medewerker in aanmerking komt voor verandering van zijn of haar werk(plek), is meebewegen op de veranderende golven van een functie of de organisatie, belangrijk. Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de werknemer(s) zelf.
Gedegen onderzoek is dan van groot belang.

“Hoe is de loopbaan van de medewerker tot dusver verlopen? Wat kan en wil deze met zijn/haar loopbaan of wat is nodig voor het bedrijf en hoe bereiken we dat?”

Wanneer een dergelijk onderzoek gekoppeld wordt aan een helder en haalbaar doel, wordt de kans op succes aanmerkelijk groter, en een vlotte overgang haalbaar. Aanleidingen voor dit onderzoek kunnen zijn: vastzitten in de loopbaan, disfunctioneren, (dreigende) conflicten, te weinig inzicht in eigen mogelijkheden, het missen van balans of het verdwijnen/veranderen van een functie.
Bij dit traject onderzoeken we de mogelijkheden om weer richting te geven aan de loopbaan zodat zowel de medewerker als de werkgever weer vooruit kunnen kijken en toekomstperspectief zien.

Neem contact op!

Neem contact op!